Bach every time for me
Under Milk Wood

I åbningen af den føste bog i Sagsarkivet, Den usynlige bog, fortæller Saxo om sin interesse for Bach. Han citerer den walisiske digter Dylan Thomas og hans radiodrama fra 1954 Under Milk Wood.

Radiospillet, som senere blev sat op på scenen, indspillet på plade, lavet til opera, indspillet som film flere gange, blandt andet med Richard Burton og Elizabeth Taylor og så videre, foregår i den walisiske fisker-landsby Llareggub (prøv at stave det bagfra) og præsenterer 64 af byens indbyggere og lader os høre deres inderste tanker.

Som i det virkelige liv har personerne i stykket alle mulige drømme, besættelser og idiosynkrasier. De sladrer, elsker og læser hinandens breve i smug. Alle bærer de inde i sig selv på længlser om noget der var engang eller noget der måske kunne komme: Den blinde Captain Cat der savner sine gamle skibskammerater, den kærlighedsyge indehaver af byens slikbutik Myfanwy Price som længes efter ægteskab med Mog Edwards, som på sin side ikke tør andet end at skrive breve til hende,  Mr. Pugh som længes efter at forgive sin hustru, byens postbud Willy Nilly, som hver morgen i smug læser byens post. og så vigtigst for Saxo: Organ-Morgan, som er byens organist og som er altoverskyggende optaget af Bach. Til hans hustrus store fortrydelse; hun drømmer nemlig kun om stilhed.

Organ-Morgan er jævnligt citeret - forkert - for at sige "Bach is Best". Typsik for Saxo, citerer han Organ-Morgan korrekt når han siger: "Bach every time for me."